Værkstedsarbejder

Bilværksted med Service og Reparationer

På vores bilværksted – JK Autoservice i Værløse – klarer vi det meste: Serviceeftersyn, der overholder serviceintervaller på netop din bil samt service af ældre biler.

Vi klargører din bil til periodisk syn, skifter udstødning og dæk/fælge og laver service på aircondition.

Vi sikrer, at dine bremser er i orden og skifter bremseklodser og bremseskiver, når det er nødvendigt.

Vi kan skaffe reservedele fra dag til dag – både de originale, men også reservedele af en kvalitet, der matcher fabrikantens standard.

JK Autoservice - Dit lokale bilværksted i Værløse

Serviceeftersyn

Hos JK Autoservice leverer vi serviceeftersyn på de fleste bilmærker efter fabrikantens forskrifter. Vores stempel i din bil servicebog er præcis så godt som på et autoriseret værksted.

Serviceeftersyn efter fabrikantens forskrifter

Serviceeftersyn før periodisk syn

Eftersyn og kontrol af aircondition

Reparationer

Vi arbejder konstant og ihærdigt på at udføre bilreparationer af høj kvalitet, og vores udgangspunkt er altid at yde en hurtig og god service .

Motorreparationer

Reparation af udstyr – herunder elektrisk udstyr

Ny udstødning

Reparationer styretøj

Bremser

Hvis din bils bremser ikke virker som de skal, kan det føre til uheld og ulykker. Hos JK Autoservice er eftersyn og reparation af bremser på de fleste bilmærker en mærkesag. Vi sørger for, at din bil kører sikkert igen.

Udskiftning af bremseklodser

Udskiftning af bremseskiver

Eftersyn og reparation af bremsesystem

Dæk og fælge

Vi tilbyder en bred vifte af dæk og fælge fra de fleste dækproducenter. Få det rigtige vinterdæk, sommerdæk eller helårsdæk til netop din bil. Vælg om de vil have aluminiumsfælge eller stålfælge – vi finder den bedste løsning til dit køretøj.

Sommerdæk

Vinterdæk

Alu-fælge og stålfælge

Dækreparationer

Vi er dit lokale bilværksted i Værløse

Vi er en del af Hella Service Partner. Det er et netværk bestående af mere end 300 frie autoværksteder fordelt i hele Danmark.

Tryghed og tillid er nøgleord hos os. Det arbejde vi udfører skal matche dine forventninger som kunde, og derfor taler du altid med din mekaniker, før arbejdet sættes igangsættes.

Ring nu
Skriv til os
Bilværksted - Dæk og Fælge